Veel kijkplezier!

Welkom op de site van Cornish rex cattery Osse ster!

Mijn naam is Natasja Isakova en Cornish rex is mijn passie. Het begon ooit met een poes maar nu in mijn cattery fok ik regelmatig een nestje mooie, aanhankelijke en zeer mensgerichte Cornish rex kittens in moderne type in alle kleuren combinatie. Daarbij is karakter zeer belangrijk, ik fok alleen met stabiele en voorspelbare katten.

Mijn fokdoel is dit mooie ras te verbeteren! Momenteel werk ik met de odd eye katten en odd eye dragende katten, het is nog niet helemaal duidelijk hoe het zich vererft dus nog een hoop onderzoek nodig. 

Al mijn fokdieren worden getest op erfelijke ziektes.

Ik ben beschikt over Vaakbekwaamheid diploma voor Besluit houders van honden en katten en werk volgens Nederlandse regelgeving.

Naast Cornish rexen fok ik ook Biewer terrier met stamboom van Raad van Beheer. Binnenkort krijgen mijn honden eigen pagina op deze website.

Onze cattery is in Oss, in het zuiden van Nederland, gevestigd.

Neem gerust kijkje op mijn site....  deze wordt regelmatig bijgewerkt.

Instagram
E-mail

Nieuws!


Terug naar overzicht

16-07-2022

Heel veel nieuws!

Na een rustige tijd is er weer lekker druk bij ons in de cattery: Torpilla en Farus hebben 4 mooie kittens gekregen, Dorothy is drachtig en moet binnenkort bevallen, en ik heb een nieuwe kitten aangeschaft waar ik van droomde, namelijk een odd eyes poes met zwart en rood, heel zeldzaam. Ik hoop later haar inzetten voor de fok om meer odd eyes kittens te krijgen. Haar naam is Milena en binnenkort maak ik voor haar een aparte pagine op deze site.Terug naar overzicht. 


 

 

 

 

E-mailen
Bellen
Map
Instagram